Denne familiens hund døde – trodde de. 9 år senere skrur mor på TV…

I år 2000 adopterte Natalie Lampard en hund ved navnet Muffy, fra et RSPCA-senter utefor Brisbane, Australia. Valpen var en gave til hennes da 8 år gamle datter, Chloe.

Chloe og Muffy dannet et utrolig bånd, som brått ble kuttet da alle kjæledyr-familiers verste mareritt gikk i oppfyllelse. Muffy hadde helt forsvunnet etter at hun var sluppet av hos en familie som sto Lampard-familien nær, da de skulle passe på henne. Alle og enhver var med på leteaksjonen uten noe som helst svar på hvor hun kunne være.

Ni år passerte. Over tid hadde Natalie og Chloe gitt opp håpet om å få se sin elskede hund igjen. Dager ble til uker, uker ble til måneder og måneder ble til år. De antok at hun var død; tross alt hadde Muffy en microchip. Men så… I 2009 fikk Natalie en telefon fra RSPCA i Melbourne, en by over 745 mil borte. Etter at hun hadde lagt på, ringte hun umiddelbart sin datter, Chloe, og spurte henne om hun kunne sette seg ned.

Les videre for å se hva den fremmede i andre enden av telefonen hadde å si…

bortkommen-hund1

I 2009 skjedde det utenkelige.

745 mil bortenfor Chloe sitt hjem, ble et RSPCA-team med etterforskere kontaktet for å sjekke opp i en dyremishandlingssak i Melbourne. Det var da de fant en syk, raggete hund sovende på en våt pappkasse i en hage. Dette stakkars dyret var så sulten og underernært og led av en alvorlig allergisk reaksjon på grunn av alle loppene hun hadde i pelsen.

Det var Muffy.

bortkommen-hund2

Muffy sin halsbrekkende reise var innhyllet i mystikk. Et under. Hvor hadde Muffy vært de siste ni årene? Hvordan i all verden klarte hun seg hele veien til Melbourne, over en halv mil borte fra familien sitt hjem?

bortkommen-hund3

Ingen vil noen gang få vite. Med mindre noen finner opp en menneske-til-hund-oversetter.

Men én ting er sikkert: Dette var definitivt Muffy. Microchipen i nakken hennes hjalp dem med å spore opp Natalie. ”Når RSPCA beskrev henne til meg, fortalte jeg dem hva hun het; Jeg visste umiddelbart at det var Muffy ut i fra beskrivelsen,” sa hun.

bortkommen-hund4

Etter ni lange år ble familien gjenforent med mirakelhunden. Chloe var 17 år gammel på dette tidspunktet, men da de møttes, var det som om det ikke hadde gått en dag siden de så hverandre sist.

Endelig var deres elskede Muffy hjemme!

Muffy sin reise beviser bare hvor utrolig viktig det er for dyreeiere å sette microchip i kjæledyrene sine og ikke minst: Aldri gi opp håpet!

DEL denne utrolige historien med dine dyreelskende venner.

Via Sky News.