Det er denne 16 år gamle jentas siste kveld. Det siste hun får oppleve av eieren? Tårene renner.

Hunder er fantastiske følgesvenner gjennom livet. De er lojale, kjærlige og vil alltid være der for deg.

Å ta farvel med dem er aldri lett, men Reddit-brukeren CleverFox fant en perfekt måte å sende sin mangeårige venn videre.

Hunden Meeka var 16 år da hun trengte å bli avlivet. Hun hadde smerter så det var det rette å gjøre. Så hennes venn bestemte seg for å gi henne den perfekte godbiten før de tok farvel.

Hunden Meeka var 16 år da hun måtte avlives.
siste maltid1
Hun hadde et langt og lykkelig liv…
siste maltid2
Og på hennes siste dag bestemte eieren hennes seg for å gi henne en godbit hun alltid hadde hatt lyst på men aldri kunne få: Iskrem.
siste maltid3
Husky/schäfer-blandingen var en trofast og kjærlig følgesvenn…
siste maltid4
Men det var tid for henne å hente pinner i himmelen.
siste maltid5
Disse siste øyeblikkene hun tilbragte med eieren var virkelig spesielle.
siste maltid6

Kilde.

Etter å ha sett responsen til innlegget hennes på Reddit, hadde CleverFox noe å si tilbake til alle lykkeønskningene og kondolansene som strømmet inn:

Takk alle sammen for de fantastiske kommentarene, historiene og trøsten dere har gitt. De har fått meg til å gråte, le og smile. Jeg er så glad for at jeg kunne dele hennes siste kveld med dere alle, og forhåpentligvis hjalp det dere på en eller annen måte. Jeg ville også be om unnskyldning for at jeg fikk så mange av dere til å gråte! Vi forveksler ofte avslutninger med tristhet. Men det betyr ikke at det skal være en trist historie. Dette er beretningen om en lykkelig historie – en 16 år gammel vakker hund som ga meg så mange fantastiske minner. Nå kan hun få en lykkelig slutt på livet, fylt med iskrem, i stedet for ubehag og smerte.

Hunden min heter Meeka og er en blanding av husky/schäfer. Hun er virkelig en fantastisk hund… hun pleide å kunne bjeffe «Jeg elsker deg» og hun kunne rømme ut av alt du kunne tenke deg (til og med et metallbur)! Jeg føler meg så velsignet som har tilbrakt 16 lange år med henne, men dessverre er det nå hennes tid for å stikke av til paradiset. Meeka har for alltid satt et poteavtrykk på hjertet mitt, og jeg vil alltid elske henne.

Hunder er en fantastisk gave og kjærlige, lojale følgesvenner. CleverFox og alle andre hundeeiere der ute er heldige som har formet vennskapet de har med dem.

Hvis du har kjent og elsket en hund selv, DEL dette innlegget til minne om dem.