Katt sleper på sin venn over gaten. Akkurat da innser vitnet den fryktelige sannheten.

Katten blir sett slepende på kameraten sin over gaten. Da innser vitnet at det han fanger med kameraet er noe veldig forferdelig, men samtidig vakkert.

Det var for noen år siden at et vitne i Nord-Kina tok frem kameraet sitt da han så noe rart. En katt kom gående nedover gaten.

I munnen hadde han vennen sin.

Han nektet å forlate vennen sin og dro den andre katten opp på gaten. Til slutt forsto vitnet hva saken var – kattens kompis hadde dødd, men katten nektet å innse dette. Det var kanskje som om han ønsket å ta vennen sin til sykehus, at noen kunne hjelpe vennen.

Selvfølgelig viser hunder oss ofte at de ikke vil forlate siden vår, men dette klippet viser også at katter har denne siden. De har også følelser, og dette klippet knuser hjertet mitt virkelig.

Hvorfor katten døde er ukjent. Det som er tydelig er at kattens venn ikke var klar til å ta farvel, og derfor gikk han opp langs gaten med sin døde venn i munnen. Kanskje som et siste rop om hjelp?

Eller hva tror du? Ta en titt på dette klippet og døm selv. Jeg håper virkelig at den som holder i kameraet bestemte seg for å hjelpe kattene.

Del gjerne videre om også du elsker katter.