94-årig enkemann bygger basseng for nabolagets unge, så han får være mindre ensom

Ensom etter konas død, bestemte en 94 år gammel pensjonert tingrettsdommer seg for å gjøre noe som ikke bare ville hjelpe ham, men også gagne naboene.

Keith Davidson sa at huset hans har føltes så tomt siden kona gjennom 66 år døde i april. Han visste at han måtte gjøre noe for å bekjempe ensomheten han følte, så han bestemte seg for å fylle gården sin med barn ved å installere et basseng!

Han bygde det i hagen sin, og den var ikke liten heller. Bassenget er nesten 10 meter langt og 3 meter dypt under stupebrettet.

Når jobben var gjort inviterte han alle over. Han sa til NBC-kanalen KARE-11: «Jeg visste at de ville komme. Jeg sitter ikke alene og ser på veggene.»

Naboene kunne ikke tro at han faktisk gjennomførte ideen sin, men de er svært begeistret for at han gjorde det. Davidson har én betingelse; at en voksen må alltid være tilstede med barna som kommer for å svømme.

Bassengutbyggingen hans, som nå er inngjerdet, sprer glede i samfunnet, og selv om han ikke har barnebarn, har han jo nå «adoptert» alle barna i nabolaget! Lur kar, ikke sant? Og snakk om vinn/vinn!

Se hele historien i videoen nedenfor og del den søte gesten med familie og venner.

Loading...