4-åringen venter på verandaen hver dag. Når vi ser hvem som dukker opp, kan vi ikke slutte å le.

Carter Lawson er bare fire år gammel, og hver dag venter han urolig på verandaen. Ikke på sin far, ikke på lekekameraten sin og ikke på naboens hund… Men på postbudet!

«Postmannen Mike», som Carter kaller ham, tar med 4-åringen på sine runder i nabolaget, og sammen deler de ut posten. Carter har blitt så knyttet til postmannen at han til og med kjøpte de samme klærne han har på seg hver gang de går sin runde.

Det hele startet da Carter var nysgjerrig på postbilen som stoppet på gata hans, og på varme sommerdager tok 4-åringen med vann og snacks til postbudet. Etter dette begynte postbudet å ta med ting til Carter, og vennskapet deres vokste raskt.

«Hvert postbud har adresser de ser ekstra frem til å komme til. Carter kommer på slutten av dagenes rute, og han er den beste delen av dagen,» sier Mike om lille Carter.

Nå planlegger postbudet å ta med gutten til hovedkvarteret for å vise ham resten av jobben. Dette er en enkel historie om vennskap, men varmer så mye likevel. Fremfor alt viser den hvor mye de aller minste handlinger kan bety i noens liv.

Se Carter og Mikes gode vennskap her og del det gjerne med dine venner hvis du liker budskapet!

Loading...