Han ser noe røre seg i sekken ved søppelcontaineren. Det som er inni får mor til å gråte.

For mange år siden la en ecuadoriansk snekker merke til en søppelsekk som bevegde seg ved en søppelcontainer utenfor sitt verksted. Da han åpnet den opp, fant han en nyfødt baby inni den, som stirret stille opp på ham. Den stakkars babyen ble antagelig forlatt av sin biologiske mor fordi han hadde Downs syndrom. Men takket være en godhjertet snekker, ble den dyrebare gutten reddet og plassert på et barnehjem for barn med spesielle behov.

På en familietur til Ecuador i 2004, tok Rachel Van Eerden og hennes ektemann Jim sine barn på en omvisning i det samme barnehjemmet. «Mens vi var på omvisningen, møtte mine øyne denne lille babyen», sier hun. «Det var kjærlighet ved første blikk.» Ikke bare hadde Rachel utdannelse i spesialundervisning, men hun hadde også en bror med Downs syndrom. Hun kunne ikke se bort fra den umiddelbar bindingen hun følte med denne lille babyen som heter Eddie.

Fem år senere ble Rachel offisielt Eddies adoptivmor. Det er utrolig å se Rachel og Jim snakke om gleden Eddie bringer til sin familie og samfunn. Rachel forklarer tårevåt hvordan de har gitt Eddie tittelen «Ambassador of Love» for å anerkjenne de mange liv han allerede har berørt på så kort tid.

Møt denne fantastiske familien nedenfor, og del gjerne dette med dine venner på Facebook.