Golden retriever venter tålmodig hver dag for å få en deilig klem fra sin elskede postmann

Moose er en 1,5 år gammel Golden Retriever-valp som bor sammen med foreldrene sine i Grand Rapids, Michigan.

Den bedårende hunden elsker ikke bare familien sin, men elsker også alle rundt seg. Han har til og med knyttet et spesielt bånd med en ny postmann som ble tildelt ruten som inkluderer huset hans for noen uker siden.

moose1


En dag så Moose ut av vinduet i huset sitt da han så den nye postmannen. Hunden så ut til å fornemme en vennlig stemning fra postbudet mens han gikk der. Av denne grunn ønsket han virkelig å vise sin kjærlighet og hengivenhet til sin favorittvenn.

moose2

Da postmannens lastebil nærmet seg huset, insisterte Moose på at han ble sluppet ut for å se nærmere på postmannen. Han satt tålmodig og logret begeistret med halen mens postmannen gikk ut av kjøretøyet og gikk mot ham. Han følte seg spent, så han ville gi sin nye venn en DEILIG klem. Postmannen virket like glad for å se Moose som han var ham.

moose3

Se Moose og postmannens søte interaksjon nedenfor:

«Det var bedårende,» sa Meghan Gruszynski, Mooses eier, til The Dodo. «Jeg elsket hvor mye han elsket gutten vår og elsket hvor mye Moose elsket å si hei til ham.»


moose4

Postmannen får nå noe spesielt hver dag i retur: Han er så glad fordi når han kommer, er Moose der for å hilse på ham med logrende hale og søte, deilige klemmer, som er nok til å forbedre dagen hans.

moose5

«Jeg har funnet ut at postbudets hund nylig døde,» sa Gruszynski. «Han elsker hvor mye kjærlighet Moose gir ham hver gang han er ute på ruten.»

moose6


«Forhåpentligvis fortsetter det i mange, mange år!» sa den stolte hundeeieren. «Han er postmannen vår til han blir pensjonist, så det skal bli morsomt å se kjærligheten deres.»

moose7

Vi håper det også, for hva er mer fantastisk enn en valp som gir trøst til noen som trenger det? Akkurat, ingenting.

Hvis du elsker denne historien, DEL den med alle! Du kan følge Moose på Instagram for å se flere søte bilder og videoer hans!