4-åring skriver brev til sin hund i himmelen – 3 dager senere får hun svar fra «Gud»

Alle som har eller har hatt dyr vet hvilket sterkt bånd man får til dem. Har man hatt en hund i flere år blir den som et familiemedlem, og går de bort etterlater de et stort tomrom etter seg. Hunder er lojale, selskapelige og beskyttende, og mange ganger kan man faktisk regne med dem mer enn visse mennesker.

Det er ikke vanskelig å forstå hvor trist fire år gamle Meredith ble da familiens hund Abbey gikk bort. Abbey var 14 år gammel, og hadde vært i Merediths liv siden hun ble født.

Da jentas mamma forklarte at Abbey hadde reist til himmelen, ville Meredith forsikre seg om at hennes elskede hund hadde det bra der.

Den fine historien har blitt delt av flere medier, etter at den ble belyst av Suspended Coffees, en ideell organisasjon fra i amerikanske Wisconsin.

Sendte brev til himmelen

Dette skriver organisasjonen i innlegget på Facebook, der de gjengir mammaens historie:

«Som mange av dere allerede vet, så døde vår 14 måneder gamle hund Abbey forrige månned. Dagen etter at hun døde gråt min 4 år gamle datter Meredith og snakket om hvor mye hun savnet Abbey. Hund spurte om vi kunne sende et brev til Gud, slik at da Abbey kom til himmelen skulle Gud kjenne henne igjen.

Hun dikterte og jeg skrev:

Snille gud, vil du ta vare på hunden min? Hun døde i går og er med deg i himmelen. Vi savner henne veldig mye. Vi er glade for at du lot oss få hennes om vår hund, tross at hun ble syk.

Jeg håper at du leker med henne. Hun liker å svømme og å leke med baller. Jeg sender med et bilde sli at du vet det er hun som er hunden min.
Klem fra Meredith».

Merediths mamma postet brevet, som lovet. Hun adresserte det til «Himmelen», og oppga returadresse. Hva hun ikke var forberedt på var at de skulle få svar innen noen dager.

Svaret med ukjent avsender

Personalet på postkontoret hadde sett brevet, som hadde smeltet hjertene deres.

Ifølge Western Journal fant Merediths mamma et brev i gangen noen dager senere.

”Abbey kom frem til himmelen trygt”, står det. ”Å ha bildet var til stor hjelp, og jeg kjente henne igjen umiddelbart.

Abbey er ikke lenger syk. Hennes ånd er her med meg akkurat som den er i ditt hjerte. Abbey elsket å være din hund. Ettersom vi ikke trenger våre kropper i himmelen har jeg ingen lommer å ha bildet i, så jeg sender det tilbake til deg i denne lille boken, slik at du kan beholde den og minnes Abbey.

Takk for det vakre brevet, og takk din mamma for at hun hjalp deg med å skrive det og sende det til meg. For en nydelig mamma du har. Jeg valgte henne spesielt til deg.

Jeg sender mine velsignelser hver dag, og husk at jeg elsker deg veldig mye. Forresten er jeg lett å finne. Jeg er overalt der det finnes kjærlighet. Elsk gud», avsluttes brevet.

For en utrolig fin historie. Del gjerne med andre hundeelskere.