Mor i familien vil kvitte seg med bjeffende hund. Men så oppdager hun det utenkelige.

Vi har sagt det før, men vi er ikke redde for å si det igjen – hunder er utrolige! Det kan godt være at denne historien er gammel, men den er fortsatt like relevant.

Den viser nemlig at dyr forstår mye mer enn det vi går rundt og tror. Historien starter i 1993 og handler om en hund, en familie og deres nyfødte datter.

Familien fikk seg hunden Papillion på begynnelsen av 90-tallet, og han ble raskt en elsket del av familien. Et par år senere fikk familien deres første datter Rachel, men med ankomsten av den lille babyen forandret Papillion seg helt.

Han gikk fra å være en stille og veloppdragen familiehund til å bjeffe mye og bite møblene i stykker.

Familien tenkte med en gang at Papillion var sjalu over å ikke lenger være familiens midtpunkt. De ble faktisk så leie av hundens bjeffing og oppførselen hans at de overveide å kvitte seg med ham.

Men en kveld endret alt seg. Mammaen til lille Rachel tok seg en dusj en kveld mens datteren sov. Så begynte plutselig Papillion å gjø som en galning. Mammaen var overbevist om at det bare var hundens «normale» bjeffing, siden han hadde oppført seg slik en stund. Derfor tenkte hun ikke mer over det og ignorerte Papillions bjeffing.

Men Papillion nektet å gi opp, han skulle ha morens oppmerksomhet!

Derfor valgte han å gå inn på badet og bjeffe etter mammaen i dusjen. Forbløffet over hundens oppførsel følte hun at hun var nødt til å følge etter hunden, siden hun kunne se at han prøvde å fortelle henne noe.

Papillion førte mammaen direkte inn på soverommet der Rachel lå og sov.

Her fant hun til sitt store sjokk ut av hva Papillion hadde prøvd å fortelle henne. Der, liggende i barnesengen sin, var Rachel. Men det var noe som har veldig galt. Lille Rachel pustet nemlig ikke og hun var helt blå i ansiktet.

Mammaen begynte umiddelbart livreddende førstehjelp på den lille datteren sin mens hun ringte etter en ambulanse. På sykehuset klarte legene å redde lille Rachels liv, hvor de deretter også kunne konstatere at jenta led av en medfødt sykdom som hadde rammet luftveiene hennes.

Papillion hadde altså oppført seg merkelig siden han hadde følt at det var noe galt med lille Rachel. Hadde det ikke vært for Papillion hadde nok Rachel mest sannsynlig blitt kvalt i sengen den kvelden!

Vi trenger vel ikke fortelle at familien valgte å beholde hunden etter at han hadde reddet datterens liv? Utover det vokste Rachel og Papillion opp og ble bestevenner.

Hunder er utrolige skapninger og forstår mer enn det vi mennesker tror! Denne hunden fortjener i stor grad å bli hyllet! Er du enig? Så del denne utrolige historien med vennene dine.

Loading...