Muldyret deres oppførte seg brått merkelig- en dag gikk han inn i stallen og innså det utrolige.

Jerry Smothers og hans kone Teresa driver en gård i Boyle County, Kentucky. Men de har også et annet familiemedlem, Peanut, som er et muldyr de har hatt boende hos seg i 17 år.

En dag begynte Peanut å oppføre seg annerledes og Jerry og Teresa ble bekymret. De fikk en samtale fra naboen Sam Beck som hadde funnet Peanut i stallen hans. Det som gjorde ham overrasket var ikke at han hadde funnet Peanut i stallen, men det som lå ved siden av henne. Det var et lite føll.

Jerry var svært overrasket, da muldyr vanligvis er sterile og ikke kan få barn. Han trodde det ikke før han så føllet med egne øyne. Føllet hadde dessverre ikke den letteste starten på livet siden Peanut ikke var i stand til å produsere nok melk. Dette påvirket føllets lever og nyrer. Men paret Smothers var bestemte og skjønte raskt at føllet måtte fraktes til sykehus med øyeblikkelig virkning. Med hjelp av veterinæren lyktes de i å redde det lille føllets liv, og det ble snart gjenforent med sin mor.

Jerry og Teresa kom til enighet om et perfekt navn for det lille underverket: Miracle, som symboliserer at ingenting er umulig.

Videoen om Peanut og Miracle kan sees nedenfor.