Hun trosser advarslene og går for nær gorillaen som mannen hennes oppdro for 6 år siden…

Mangemillionæren og viltforvalteren Damian Aspinall står bak en stiftelse som gjennom årene har hjulpet hundrevis av mishandlede og skadde gorillaer på veien tilbake til et liv i jungelen. Dette har ført til at han har utviklet utrolig sterke bånd til dyrene. Han tok seg av og oppdro de to gorillaene Djalta og Ima fra de var unger til de ble gamle nok til å slippes ut i naturen igjen.

Seks år senere var det på tide å treffe dem igjen i deres naturlige habitat. Damian ville også introdusere dem for sin kone, Victoria. Hun var ikke vant til dyrene på samme måte, og han var ikke helt sikker på hvordan gorillaene ville reagere på en fremmed.

Se klippet nedenfor for å se hvordan det gikk da Damian introduserte Djalta og Ima for Victoria.

Man skulle kanskje tro at gorillaene hadde glemt Damian etter så mange år, men i stedet ble han ønsket velkommen tilbake. Og Victoria? Henne ser det jo nesten ut til at de store og sterke dyrene ville beholde for seg selv.

Man kan nesten konkludere med at dyrene har en helt spesiell evne til å gjenkjenne og stole på mennesker som har vært snille mot dem. Og dette er et prakteksempel på at den tilliten strekker seg lenger enn til bare katter, hunder og «vanlige» husdyr.

Del gjerne dette fenomenale møtet med vennene dine på Facebook.

Loading...