Eldre, mishandlet katt som ble forlatt i en alder av 17 år, får en ny begynnelse.

«Forlatt som 17-åring, etter å ha mistet alt og blitt mishandlet, kom Cinnamon til oss sint, forvirret og full av hat. Og selv om vi trodde at dagene hennes var talte, overlevde hun ikke bare, men mot alle merkelige odds trivdes hun også.»

Det skriver Valia Orfanidou fra Orphan Pet Greece, som egentlig er dedikert til å redde hunder i all hovedsak, men det var noe med katten Cinnamon som rørte henne i sjelen, selv om hun ikke fysisk kunne komme nær nok til å røre henne. Cinnamon nektet å åpne seg for noen og forble trassig og mistroisk – med sitt knuste hjerte.

«I flere måneder trodde jeg at det bare ville ende med et trist rekviem – hun så ikke ut til å gjøre noen fremskritt, i hvert fall ikke mot mennesker, og det var bare for trist å forestille seg at hun skulle dø sint, såret, forvirret og blant folk hun hatet,» skrev Valia. «Men Cinnamon ville ha mer av livet, og hun fikk det.»

Se Cinnamons hjerteskjærende og til slutt hjertevarmende redning og utvikling i videoen nedenfor og DEL den med vennene dine.