Mann redder sultende hund strandet på en øde øy – og bringer han hjem.

Wesley White var ute og kajakk-padlet utenfor kysten av Belize da han la merke til et dyr i nærheten av et fiskehus på en avsidesliggende øy.

Til sin overraskelse fant han en sultende valp der. Hunden var bare skinn og bein, men veldig vennlig.

Han ropte etter folk, men ingen var i nærheten. Wesley hadde ingen anelse om hvordan hunden havnet på den øde øya, men han visste at han måtte redde valpen.

Men Wesley møtte en utfordring. Han hadde bare 36 timer til han skulle forlate Belize. Han lurte på om han ville klare å få den hjelpen han trengte for å redde valpen i tide.


Så snart han kom tilbake til hotellet sa folk seg villig til å hjelpe. Bokser med hundemat ble skaffet og bartenderen ringte vennene sine for å finne en veterinær. Wesley bragte sin redningshund, nå kalt Winston, til fastlandet for å besøke veterinæren, men han kunne bare bli i veldig kort tid.

Veterinæren, Dr. Mia, holdt kontakten med Wesley og ga ham beskjed om at Winston ville komme seg, men at han trengte å finne en fosterhjem. Heldigvis klarte han å arrangere en gjennom Belize Humane Society. Fosterpleier Melanie tok Winston inn og over to måneder holdt hun Wesley oppdatert om Winstons fremgang, og viste ham vokse og bli sterkere. Til slutt kom tiden for Wesley å gå ombord på et fly som var bestemt for Dallas.

Men Wesley og Winstons gjenforening var fortsatt et stykke unna. Wesley måtte kjøre i midten av januar fra Montana til Dallas. Og Wesley lurte på: «Ville Winston kjenne ham igjen?»

Se den hjertevarmende konklusjonen til historien i videoen nedenfor.


Loading...