Roland så ut av vinduet – tilbake satt en glisende elgfamilie som koste seg i ettermiddagssolen.

Denne ettermiddagen fikk Roland Rydstrom et syn han sent vil glemme. Der ute i hagen hans, lå det en hel elgfamilie og koste seg i solsteken!

Etter en lang dag på hjemmekontoret i Anchorage, Alaska, fikk Roland øye på de uventede gjestene som hadde tatt seg til rette i hagen hans. Som mange andre, har Roland måtte forholde seg til hjemmekontor på grunn av koronapandemien. Hjemmekontor kan bli litt ensidig og til tider kjedelig – så et syn som dette ble fort til et lysglimt i hans arbeidshverdag.

Roland var raskt fremme med mobilen sin for å evigvare dette øyeblikket. Han lastet opp bildene på sin Facebook-side. «Kan ikke klage på utsikten fra hjemmekontoret i dag,» spøkte han.

Familien besto av en voksen elg og to små kalver.

«De har vært her siden i dag tidlig, med unntak av to spaserturer rundt i nabolaget, har de slått base i hagen min hele dagen,» fortalte Roland.

Det kan fort bli slitsomt med varme dager – noe en av kalvene kjente på, som like gjerne tok seg en hvil i blomsterpotten.

Mens den ene kalven hvilte seg, fikk den andre kalven kjenne på sulten – han klarte ikke å dy seg, og måtte ta en liten smakebit på utemøblene.

Elgfamilien nøt solskinnsdagen i Rolands hage. Hvem skulle trodd at elgene skulle føle seg så hjemme i hagen til et menneske!

Har du vært med på noe lignende?