Denne bruden knipser et bilde av seg, mor og bestemor. Men legg godt merke til kjolen hennes.

Da Sarah forlovet seg med drømmemannen, Jonathan, spøkte han ofte med at Sarah var snytt ut av nesen på både sin mor og sin bestemor. Hun kommer fra en stolt og sammensveiset familie som tar godt vare på tradisjoner og elsker å gjøre noe ut av dem. Så da Sarah fortalte at paret ville gifte seg samme dato som sin mor, og sin bestemor mange år før dét igjen, ble de hedret opp i skyene, men det var ingen som ble overrasket. Tradisjonen tro.

Sarahs mor nevnte at hun fremdeles hadde Sarahs bestemors gamle brudekjole; en kjole som hun selv hadde giftet seg i på sin bryllupsdag. Det var ingen plikt å bære den samme kjolen, men Sarah ville gjerne prøve den likevel, for å se hvordan den satt.

”Hun kom ned med den fra overetasjen for at jeg skulle få se på den, men jeg hadde ingen forpliktelser om at jeg måtte bruke den,” sier Sarah. ”Så snart jeg hadde kommet inn i den og fått sløret på hodet, visste jeg med det samme at jeg ikke ville prøve noen andre kjoler. Den passet perfekt og mamma ble så glad da hun så meg i den. Jeg var sikker på at kjolen ville bringe meg et langt og lykkelig ekteskap, akkurat som min mor og min bestemor.”

På et øyeblikk ble en ny tradisjon skapt. Sarah ville ha den samme kjolen som sin mor og bestemor hadde hatt på seg da de giftet seg – på akkurat den samme datoen! Se de fantastiske bildene nedenfor, av tre generasjoner bundet sammen av kjærlighet.

Vennligst del denne søte historien med venner og kjente!