Etter at han i 10 år gikk flere mil til jobb hver dag, gjorde kollegene hans noe fantastisk.

Dette er den utrolige historien om 56 år gamle James Robertson. Hver dag går han fra hjemmet sitt i Detroit, til jobben i Rochester Hills. Avstanden er over 3 mil, men ettersom bilen hans sluttet å fungere har han ikke andre muligheter.

Han reiser hjemmenfra klokken 8 om morgenen, og ankommer ikke jobben før klokken 14, akkurat da skiftet hans begynner. Deretter jobber han til klokken 22 på kvelden, noe som betyr at han er hjemme rundt klokken 4 om natten.

– Jeg kan ikke forestille meg å ikke jobbe

Dette har han gjort i ti år. Aldri noensinne har James klaget.

– Jeg kan ikke forestille meg å ikke jobbe, har han sagt til Detroit Free Press.
Folk som bor 10 minutter unna jobben bruker vanligvis å klage, og si at de ikke kan komme på jobb fordi snø og regn hindrer de. Men James møter opp hver dag. Fra mandag til fredag.

milevis til jobb
Han går over 30 km til jobb hver dag. Uten penger ville han havnet på gaten.

På grunn av mye utgifter har han ikke hatt råd til å spare til en ny bil. Ingen av hans kollegaer bor nær han, og bussen går bare korte distanser.

Men se hva kollegaene hans har gjort for han. De har opprettet hjelpefondet «Help James Robertson get a car», der gavmilde bidragsytere har vært med og bedret situasjonen til James. Innsamlingen gikk over all forventning og kom opp i over 3 millioner kroner!

Det kommer til å bli en fin bil – gjett om han har fortjent det. DEL denne gladsaken med dine venner på Facebook for å vise at alt er mulig.