Hun ber en reparatør om å fikse varmeanlegget hennes. Det han skriver på kvitteringen traff meg i hjerteroten.

kvitteringen

Bridget er en travel mamma til to små barn, men når det kommer til å fikse ting i husholdet, ber hun vanligvis sin ektemann om hjelp. Dessverre er ikke det en mulighet i disse dager…

Nylig kom Bridget hjem til et iskaldt hus og oppdaget til sin fortvilelse at varmeanlegget var gått i stykker. Vinteren er i full gang i hjembyen i Pennsylvania og det er altfor kaldt for henne og barna å gå uten varme i huset. Dermed tok hun kontakt med Betlyn Heating and Cooling som holdt til i Corapolis. Eieren, Paul, gikk med på å rykke ut for å hjelpe henne med problemet.

Da han kom i gang med arbeidet begynte han og Bridget å prate lett og ledig om livene sine. Hun fortalte at hun normalt sett ville vært på gulvet sammen med sin mann og hjulpet han å fikse varmeanlegget, men at han for øyeblikket var utplassert i militær tjeneste. Hun fortsatte samtalen uten å legge så mye tanke i det hun akkurat delte.

Men da Bridget ville betale Paul for tjenesten, ga han henne en kvittering med et håndskrevet notat. Bridget måtte rett og slett se to ganger for å fatte det.

Les videre for å se hva denne reperatøren hadde å si…

kvittering 1

”Dette er litt i det lengste laget, men jeg vil bare benytte et minutt til å erkjenne Betlyn Heating and Cooling. Jeg kom hjem med guttene til et kaldt hus som ikke målte mer en 10C på gradestokken. Da jeg skrudde termostaten opp og varmeanlegget ikke skrudde seg på, ringte jeg Betlyns nummer. Jeg var ganske sikker på at jeg kom til å komme rett til telefonsvareren, for så å kjøre hele veien til butikken for å kjøpe gulvovner. Paul svarte momentant på telefonen og veiledet meg tålmodig gjennom alle mulige triks jeg kunne prøve for å få varmen på igjen.

Da ingenting fungerte, sa han at han måtte komme hjem til oss for å reparere det.”

kvittering 2

”Mens han jobbet med å reparere varmeanlegget begynte vi å prate om Bobby og militærtjenesten. Jeg nevnte i forbifarten at jeg hadde prøvd å prate med mannen min om varmeproblemet, men siden han ikke var tilstede og kunne se det, fant vi ikke ut av det.”

kvittering 3

”Da Paul var ferdig var jeg litt engstelig for hvor mye dette kom til å koste. Han la kvitteringen på dette bildet i hånden min.

Da jeg prøvde å gi han penger i det hele tatt, sa han at den ene dollaren bare var en spøk og at jeg heller skulle takke mannen min for tjenesten han gjør for landet.”

kvittering 4

”Så, tusen takk Paul Betlyn. Huset mitt er godt og varmt takket være deg.”

Det er så godt å vite at det eksisterer sånne vidunderlige mennesker i denne verden. Det er en søt og enkel liten historie, men likevel en historie alle burde se og bli inspirert av. Så, vær vennlig og DEL den med dine venner!