Hjertesmeltende video: Tynn pitbull på randen av døden blir mirakuløst født på ny!

En kvinne oppdaget en tynn pitbull som løp rundt i Compton i California.

Hun visste med en gang at hun ønsket å hjelpe hunden, så hun klarte å få ham inn i bilen sin og kjørte ham til et dyrehjem. Der fikk Shira, fra Dyrevernsoppdraget, øye på hunden, som ble navngitt Charlie Bear. Han logret ivrig med halen, og det var tydelig for henne at alt han ønsket var kjærlighet.

Shira visste imidlertid at Charlie Bear ikke kunne bli værende på dyrehjemmet, så hun begynte umiddelbart å kontakte veterinærer for hjelp. En annen organisasjon, Peace 4 Animals, trådte til og klarte å oppnå et mirakel ved å få den «søte engelen» til å få veterinærbehandling.

Veterinærene var usikre på om Charlie Bear ville klare seg, men på dag 3 delte de en video med Shira som fikk henne til å puste lettet ut.

Shira hadde en venn ved navn Jay, som viste interesse for Charlie Bear. Han sa til henne: «Det der er sønnen min, det der er hunden min.» Og Charlie Bear tenkte umiddelbart, «det der er pappaen min» da de møttes for første gang. De kom overens umiddelbart, og det var kjærlighet ved første blikk.

Første kvelden i sitt nye hjem hoppet Charlie Bear opp i sengen og koste seg.

Han er Jays aller beste kamerat.

Og de to elsker å tilbringe tid sammen på stranden og drar dit nesten hver dag.

Det er så fantastisk å se at Charlie Bear nå lever det beste livet sitt!

DEL gjerne Charlie Bears lykkelige historie med dine venner.