Katten har lært seg å åpne microen, så blir han møtt av en barnesikring – reaksjonen er uvurderlig.

Katten fant ut hvordan den skulle åpne mikrobølgeovnen for å få mat, og han er ikke fornøyd med barnesikringen.

Bentley er en 4 år gammel Himalayakatt som familien jobbet med en lokal redningsmann for å redde fra gatene. Gjennom Facebook kunne de bekrefte at han ikke hadde noen eier, så siden de allerede hadde 4 katter fra før, tenkte de: «Hva er vel en til?»

Bentley er den søteste katten, men han har en sterk trang til å konstant finne mat, sannsynligvis på grunn av tiden han overlevde på egne poter ute. En gang fikk han en pizza ut av familiens mikrobølgeovn, og det var da de fant ut at han kunne åpne den.

De ønsket ikke å måtte kjøpe en ny siden de nettopp hadde fått den, så de satte like godt en barnesikring på den. Det er vel unødvendig å si at han ikke var fornøyd med dette og fortsatt er like fast bestemt på å få opp den mikrodøren så han kan sette kloa i de deilige matrettene som måtte befinne seg på innsiden.

Jeg vedder på at hvis han kunne gjøre seg forstått på menneskespråk, ville han sagt: «Barnesikring er for barn! Jeg er en katt!» – og gitt eierne sine et skulende «hvis-blikk-kunne-drepe»-blikk.

DEL denne herlig utholdne og ambisiøse katten med dine venner hvis du og lot deg sjarmere, eller kanskje kjenner til en katt som ville gjort det samme?