3-åring skriker gjennom 8 timer lang flytur. Passasjer filmer og kritiserer mammas reaksjon.

Barn på offentlig transport, spesielt på fly, er et ømt og omdiskutert emne. Det finnes de barna som oppfører seg som små engler, men så har du de som ikke kan oppføre seg, som skriker, gråter og hyler ustoppelig. På et Lufthansa-fly fra Tyskland til New Jersey ble turen et sant helvete for passasjerene.

Hvor mange har vel ikke håpet på at de ikke må sitte ved et barn når de skal ut å fly? Håpet til passasjerene i videoen nedenfor ble dessverre knust, da de innså at en 3 år gammel gutt skulle gjøre flyturen til et rent helvete for alle.

Shane Townley ville dele denne hendelsen og filmet deler av turen. Videoen hans har blitt sett mer enn 6 millioner ganger og har også blitt kritisert en hel del. Vi ser en liten gutt som henger på setene, klatrer og slår i taket, løper rundt på flyet og skriker for full hals. Skrikene blir bare høyere og høyere. Han holdt på fra de lettet og i hele 8 timer, frem til de landet og gikk av flyet.

Youtube/Shane Townley

Flyturen, som blir beskrevet som en helvetestur av Shane Townley og mange andre internettbrukere, viser også en stresset mamma som blir overveldet av sønnen sin. Hun vil helst at gutten skal oppføre seg, så hun spør ham forsiktig flere ganger om å roe seg ned og ber flyvertinnen om å sette på wifi, slik at hun kan gi ham nettbrettet hans (som ikke akkurat holder ham i ro så veldig lenge). Passasjerene holder seg for ørene og begynner allerede nå å bli veldig irriterte.

Og reaksjonene lar ikke vente på seg: Noen mener at alt dette er på grunn av at barn nå til dags tilbringer alt for mye tid på nettbrett og smarttelefonene sine og/eller at foreldrenes autoritet ikke lenger er like sterk som den en gang var. Men en kvinne, Nama Winston, har kritisert dette på bloggen sin, Mamamia. Og da kritiserer hun ikke gutten og mammaen, men heller passasjerene, og da spesielt Shane Townley, som filmet og publiserte videoen nedenfor.

Ifølge henne er det greit å kritisere den stressede mammaens oppførsel, men det viser først og fremst en mangel på empati blant passasjerene. Om noen av dem hadde tatt en mer proaktiv tilnærming og heller prøvd å hjelpe mammaen, eller kanskje prøvd å distrahere gutten litt, så kunne det hele ha fått en mye bedre slutt.

Ifølge Daily Mail skal kilder ha fortalt at gutten har en lidelse som påvirker oppførselen hans.

Flybesetningen på Lufthansa Airlines gjorde alt de kunne for å hjelpe både mammaen og passasjerene, men til ingen nytte.

Uansett hva, så må denne 8 timer lange flyturen ha virket som en hel evighet for alle de innblandede. En helvetestur er virkelig en perfekt beskrivelse!

Loading...