Denne søtnosen, hengiven for å ha blitt adoptert, bringer tøflene til sin «mamma» hver morgen

Når du hører denne fantastiske historien, risikerer du å finne deg selv gråtende ukontrollert.

Hvor takknemlige kjæledyr kan være til de som elsket dem og skaffet dem inn i hjemmene sine.

Lulu, en 10 år gammel kattunge, har levd under Dyrebeskyttelsen i nesten et år. INGEN valgte å fostre henne siden hun hadde begynt å dra på årene, og hadde nyreproblemer.

Lulu ble likevel foretrukket da en mor kom med datteren sin for å plukke ut en katt til henne. Dermed fant den uheldige kattepusen seg et nytt hjem hvor hun ble tatt vare på og elsket. Som en helt spesiell form for takk, begynte den følehårutstyrte pelsklumpen å ta med seg tøfler til sin eier hver morgen.1pus

Katten har først én tøffel i tennene, går deretter ned til første etasje, tar den andre tøffelen mellom tennene, og bærer den så eminent opp trappen igjen. Når Lulu ankommer sengen, maler hun så inderlig vittig, som om hun sier: «Her er tøflene dine, ta dem (og vis gjerne at du er stolt av meg, for eksempel i form av en litt ekstra velfylt matskål!).»


2pus

Da damen observerte dette for første gang ble hun overrasket fordi ingen hadde trent denne skapningen til noe. Hendelsen ble gjenspilt neste dag, og katten gjentok prosedyren med å ta tøflene mellom tennene og bringe dem til sin eier. Hver gang ga kvinnen komplimenter til sin myke kompanjong for sitt harde arbeid.

Den søte pusen var nok utrolig heldig som hadde en familie i en slik høy alder. Eieren tar seg ikke bare av henne, men holder også oversikt over tilstanden hennes. Kvinnen tar med kattungen til veterinæren en gang i måneden for å få nyrene sine sjekket.


3pus

Lykkelige Lulu kunne ikke tenke seg en bedre måte å hilse på eieren sin og vise hennes takknemlighet og respekt enn å ta med tøflene hennes hver morgen.
gladpus

Katter altså, de kan være så fantastiske og smarte luringer av noen skapninger, som setter så uendelig pris på og forguder familiene sine.

DEL gjerne dette budskapet og gladsaken med dine venner: