De to feststemte herrene rømte aldershjemmet for å gå på metalfestival.

Blir man noensinne for gammel for å gå på festival? Om du spør disse eldre herrene kommer du definitivt til å få et nei!

På sommeren er det mange festivaler rundt om i verden som er veldig populære. Å gå på festival er en stor interesse for mange ungdommer og for noen blir det en interesse for resten av livet.

Mellom den 2. og 4. august arrangeres den årlige metalfestivalen Wacken Open Air i Tyskland. To eldre herrer som bodde sammen på et eldrehjem hadde veldig lyst til å gå på denne festivalen, skriver Dagbladet.

metalfestival

De ville ikke gå glipp av den for alt i verden og bestemte seg derfor for å rømme fra aldershjemmet og begi seg mot festivalen. Man vet fortsatt ikke helt hvordan mennene tok seg dit, men rundt klokken tre på morgenen ble de festglade herrene funnet på festivalområdet av politiet.

– De hadde åpenbart falt for festivalen, men de virket desorienterte og apatiske, sier en talsmann for politiet til tv-kanalen NDR.

Herrene på rømmen hadde vært savnet i flere timer fra aldershjemmet. De fikk raskt en organisert hjemferd, men de to herrene hadde absolutt ingen hjemlengsel og ville heller være igjen på festivalen. Til slutt måtte en politibil følge dem hjem, slik at de ikke skulle stikke avgårde på flere eventyr.

Vi forstår at de ville ut å ha det litt moro og høre litt på favorittmusikken sin, men samtidig kunne det ha vært veldig farlig for dem også, siden de virket såpass desorienterte.

Hva synes du om de to herrene som rømte til festivalen for å ha det litt ekstra gøy? Del gjerne dine tanker i kommentarfeltet på Facebook!