Turisten ga sin pizza til en hjemløs mann. Men hun hadde ingen anelse om hvem mannen var.

Franske Karine Gombeau dro til New York på ferie. I tillegg til en fin tur, fikk hun med seg et minne for livet. Tilfeldighetene ville nemlig ha det til at hun møtte en kjendis på en høyst uventet måte.

karine-gumbeau (1)

Turist var ute på en tur med sin partner og sønn da hun så en mann grave i en papirkurv. Han så ut til å være hjemløs og Karine ble rørt av synet så hun gikk bort til ham og tilbød sin pizzarest som de hadde med seg fra restauranten.

karine-gumbeau (2)

Da hun holdt ut posen og mannen lurer på hva den inneholdt, prøvde hun å gjøre seg forstått på engelsk, men halvparten kom ut på fransk. Hun husker at hun sa at pizzaen var kald, men mannen takket fra bunnen av sitt hjerte.

Karine gikk videre, helt uvitende om hvem hun nettopp hadde møtt på gatene i New York. To dager senere viste en ansatt på hotellet hvor de bodde et bilde fra et magasin. Bildet viste Karine ved siden av den hjemløse mannen, som viste seg å være en forkledd Richard Gere!
karine-gumbeau (3)

Via.

Det viste seg rett og slett at den franske kvinnen ved et uhell hadde tråkket rett inn på innspillingen av filmen «Time Out of Mind», der Richard Gere spiller hovedrollen. Skuespilleren og alle i filmteamet vil nok huske dette øyeblikket; et perfekt eksempel på menneskelig godhet på sitt beste!