Lærer våger ikke fortelle om samkjønnet giftemål – bryter sammen når uventede gjester dukker opp.

Denne populære læreren var redd for hva elevene og lærerne deres ville synes om forloveden hans, så han holdt sitt kommende bryllup hemmelig. Eller det var i det minste det han trodde…

Christopher Landis er korleder ved Hingham Middle School i Massachusetts, USA. Han har blitt en av de mest elskede lærerne på skolen.

Studentene i koret la merke til at en mann jevnlig kom og besøkte læreren deres. På spørsmål om hvem denne mannen var, svarte Christopher ganske enkelt: «Det er Joe, han er min venn.»

Faktisk var han Christophers partner og forlovede. Men fordi Christopher ikke visste hvordan barna eller foreldrene deres ville ta det at han skulle gifte seg med en mann og fryktet at det kunne påvirke følelsene deres overfor ham som lærer, avstod han fra å fortelle sannheten.

homo laerer

Så kom dagen for sjangerprøven før bryllupet. Under arrangementet la han merke til at flere av gjestene holdt en telefon i hånden, klare til å filme noe, men han visste ikke hva.

Det var ikke før korstudentene hans kom inn i rommet at han forsto at de hadde en hemmelig plan.

Den overveldede læreren kunne ikke holde tårene tilbake da 50 elever sang sangen «All You Need Is Love» («alt du trenger er kjærlighet») for ham og Joe. Det viste seg at Joe hadde kjent til den hemmelige planen hele tiden. Noen av elevene hadde avslørt Christopher’s hemmelighet, og hadde bedt Joe og foreldrene om hjelp til planleggingen.

Videoen nedenfor fanger øyeblikket da Christopher innser at studentene hans ikke bare visste hva Joe betydde for ham, men også godtok forholdet deres fullt ut, og bare ville at han skulle være lykkelig.