Hvis du tror dette er en typisk, vanlig strand, tro om igjen. For dette er ganske vilt.

Skinnet kan bedra, selv for noe så stort og så tilsynelatende opplagt som en strand. Det du ser nedenfor er IKKE en godt stelt turiststrand i Japan. Det er noe ganske annerledes.

Hvis du liker å gå på stranden, men ikke lyst til å gå ut i vannet (fordi det er der de haiene bor), så er det en attraksjon i Japan som er midt i blinken for deg. Dette er Seagaia Ocean Dome, verdens største innendørs badeland. I utgangspunktet er det en enorm kunstig strand.

The Ocean Dome har en Guinness-verdensrekord for å være det største innendørs badelandet.
menneskeskapt-strand (1)
Det er 300 meter langt og 100 meter bredt.
menneskeskapt-strand (2)
Det perfekt regulerte vannet holder omtrent 30 grader – året rundt.
menneskeskapt-strand (3)
I motsetning til det virkelige havet, inneholder The Dome noen spesielle basseng for surfere, barn, vannsklier og perfekt vær.
menneskeskapt-strand (4)
Det er også en rekke hoteller, restauranter, butikker og aktiviteter i SeaGaia-området. Du trenger ikke gå langt for å bli underholdt (selv om den virkelige kystlinjen ligger like ved.)
menneskeskapt-strand (5)
Når du svømmer i The Ocean Dome ville du ikke trengt å bekymre deg for maneter, haier, å tråkke på koraller eller noen av de andre farene du ville hatt på kysten.
menneskeskapt-strand (6)
Dessuten, hvis du har sensitiv hud ville det vært enkelt å holde seg unna solen, ettersom hele kuppelen er dekket av et uttrekkbart tak.
menneskeskapt-strand (7)

Ikke føl dårlig samvittighet for at den ekte kystlinjen befinner seg like ved. Det er tross alt en del ting med havet mange (meg selv inkludert) ikke er like glade i. Når folk besøker SeaGaia er det ikke for den friske luften. De går der for å spille sansene et puss og å nyte alt dette rekordvinnende badelandet har å by på.

Via Excitris.

Del denne fantastiske parken og inspirer vennene dine til et potensielt nytt reisemål i sommer.