De tror den savnede 4-åringen er død. 11 dager senere oppdager de det UTENKELIGE.

Den sibirske skogen er hjem til en rekke ville dyr – og såpass stor at man lett kan gå seg vill med bare få steg. Dessverre var det akkurat dette som skjedde med 4 år gamle Karina Chikitova. Heldigvis var hun sammen med en trofast venn som sørget for at hun var trygg; hunden hennes, Kyrachaan.

En dag vandret Karina inn i den tette sibirske skogen, men gikk seg vill. Hundrevis av mennesker søkte etter henne, men ingen tegn til barnet var å oppdrive noe sted.

Selv om Karina var veldig redd, var hun ikke alene. Hennes hund, Kyrachaan, avskrekket ulv og bjørn. Han holdt henne også varm når temperaturen falt. For å overleve, tydde de begge til vann og friske bær.

Etter en uke var letemannskapet i ferd med å gi opp. Men helt ut av det blå dukket plutselig Kyrachaan opp og pekte redningsfolkene i Karinas retning. De ble alle inspirert til å fordoble sin innsats for å finne den unge jenta.
karina1

Dypt inni høyt gress, rundt 6 km unna landsbyen deres, fant redningsmannskapet Karina. Hun var veldig svak og redd. Mirakuløst nok hadde hun ingen sår eller skader, kun milde riper og flere insektsbitt.
karina2

Da Karina så Kyrachaan, sa hun bare: «Hvorfor forlot du meg?»

På et øyeblikk ble Karinas historie om overlevelse berømt over hele verden. Noen måneder senere ble faktisk en statue avduket på Yakutsk flyplass til ære for Karina og hennes hund Kyrachaan. Deres vennskap er virkelig inspirerende.
karina3

Hvordan Kyrachaan beskyttet Karina er virkelig et fantastisk bevis på lojaliteten våre firbente venner kan vise! Se videoen nedenfor for å lære mer om denne utrolige historien.

Vennligst DEL dette med dine venner og familie.

Loading...