En kvinne la merke til en ryggsekk forlatt i ei trapp – SÅ ser hun TO SMÅ ØRER stikke ut.

En barmhjertig samaritan var ute og gikk gjennom Bronx, som er en bydel i New York, da et mildt sagt uvanlig syn møtte henne.

Noen hadde lagt igjen sekken sin i trappen til en bygning, og så vidt tittende ut av toppen av sekken; to små, grå ører.

Hun gikk enda nærmere og oppdaget en kjærlig katt fastspent i ryggsekken, helt alene.

Instagram/Littlewanderersnyc

Katten, senere kalt Pixie, led av en kraftig forkjølelse og det ene øyet hennes var i dårlig forfatning og måtte fjernes. Heldigvis ble hun raskt fraktet til Little Wanderers, en organisasjon som redder trengende katter i og rundt New York-bykjernen.

– Det er uvanlig at en supervennlig og herreløs katt oppdages ute, i en boksekk, fortalte Lisa Scroggins, medgründer av Little Wanderers, til The Dodo.

Pixie er ikke bare vennlig – hun er kosete og leken, og hun maler hele tiden. Hun var så glad for å være ute av sekken og sammen med folk igjen.

– Hun er et sukker-elskende-muffins-dukke-ansikt, bedyrer Scroggins.

Lisa Scroggins

I en mirakuløs fremvisning av støtte gikk flere organisasjoner sammen for å sikre at Pixie kom seg raskt. Animal Medical Center hjalp til med å reparere øyet hennes og Feline Veterinary Medical Center ga primær veterinærpleie.

Men Pixie trengte fortsatt et eget hjem – et sted hun kunne ha tilhørighet.

Heldigvis trengte ikke Pixie å vente lenge på den perfekte matchen. Hun fikk seg et nytt hjem, hvor hun møtte et kattesøsken, og plutselig følte hun seg ikke hverken alene eller rar lenger – fordi hennes nye søsken hadde ett øye også.

Instagram/phantom.strudel.pixie

Nå, fri fra ryggsekkens innstrammende begrensninger, får Pixie bo hos en familie som elsker og aksepterer henne.

Instagram/phantom.strudel.pixie

Pixie trenger aldri å bekymre seg for å bli etterlatt alene igjen.

– Det var ment å skje. Dette var den perfekte, lykkelige slutten, sa Scroggins.

DEL for å lyse opp dagen til dine venner på Facebook!

Loading...