Etter en fatal kollisjon tar hun et bilde. Så ser hun detaljen som får hele internett til å lure…

Noen ganger dukker man bare opp på rett sted til rett tid. Det var i alle fall det som skjedde med 19 år gamle Anisa Gannon.
bildedetalj
Anisa var på vei til jobb da hun så at veien var sperret. Det hadde vært en bilulykke. Den 19 år gamle jenta tok et bildet av situasjonen fra bilen sin, slik at hun kunne bevise for sjefen sin at det var årsaken til at hun kom for sent på jobb. Nå sprer bildet seg som ild i tørt gress.

Det Anisa ikke visste da, var at bilulykken kostet 3 mennesker livet.

Det var den 23 år gamle Hannah Simmons som kjørte ulykkesbilen. Hun skulle på et legebesøk med sin bestevenn, og sin 9 måneder gamle datter Alannah. Men på vei dit mistet hun kontrollen over bilen og krasjet med en lastebil. Alle tre døde momentant.

Da Anisa sa på bildet hun hadde tatt på ulykkestedet, oppdaget hun noe hun tidligere ikke hadde lagt merke til: En sterk lysstråle som så ut til å strekke seg fra bilvraket og opp mot himmelen.


Da mødrene til Hannah og bestevennen hennes fikk se bildet Anisa hadde tatt, brøt de ut i tårer.

«Du aner ikke hvor mye dette bildet betyr for meg. Jeg kan ikke beskrive hva jeg følte da jeg så på bildet. Det var som om jeg så dem fly direkte til himmelen, uten tvil.» sier Dana Buteau, moren til Hannahs bestevenn.

Selv om mange bare ser lysstrålen som en refleksjon i frontruten på bilen, bringer det trøst og støtte til de pårørende. Og bare dét alene kan det ikke settes en pris på.

Nedenfor kan du se en videoreportasjen om det spesielle bildet og hvordan det har bidratt til å hjelpe de avdødes nære og kjære.

Del gjerne denne artikkelen med vennene dine på Facebook!