På bussen nekter mannen å gi ledig sete til gravid kvinne – hevnen hennes skaper oppstandelse på nettet

Det finnes noen «uskrevne regler» for offentlig transport som er viktige for å gi avlastning til de som trenger det mest.

Gravide kvinner og eldre mennesker har større behov for dette enn andre, og det er derfor en såkalt uskreven regel om å gi fra seg seter til dem når det er fullt.

Men ikke alle følger disse reglene, og en mann på en buss i USA viste null empati for en høygravid kvinne da hun ba om å få sette seg på det eneste ledige setet.

– «Hånden min» sitter der

Mannen insisterte på at setet var opptatt av hånden hans og nektet å flytte seg, selv om kvinnen var sliten og trengte en plass å sitte.

ledig sete gravid

Det hele endte med at hun til slutt satte seg på hånden hans! Dette skal ha fått mannen til å få panikk og begynne å skrike og krangle med henne for å få løs hånden sin.

Kvinnen, som følte seg skamfull etterpå, fortalte om hendelsen på Reddit, der hun ble hyllet av andre brukere for sin ‘velsatte’ hevn.

Hennes ektemann mente dog at hun gikk over streken, men andre var enige i at hun gjorde det rette ved å sette mannen på plass.

Hva ville du gjort i den situasjonen? Gikk hun for langt eller var dette godt innafor?