Predikant ber par om å bøye hodet i bønn når bruden hører en kjent stemme over høyttalerne

Brittany Yost var henrykt da kjæresten Jordan fridde til henne. Den 23 år gamle kvinnen fra West Virginia kunne ikke vente til den store dagen, men hun visste at det ville mangle noe. Hun gikk inn i planleggingsfasen med en tung følelse.

Ronald Adkins var Brittanys bestefar. Han var en respektert prest som skulle vie både henne og søsteren hennes. Dessverre døde Ronald i en alder av 89 år, kort tid etter at han hadde viet søsterens bryllup i 2015. En uke etter bryllupet fridde Jordan til Brittany, men hun visste at drømmen om å ha bestefaren til å vie henne var knust.

I videoen nedenfor står Brittany og Jordan ved alteret, og presten ber alle om å senke hodene i bønn. Det er da Brittany innser at familien hennes har planlagt en stor overraskelse bak ryggen hennes.

Plutselig hører Brittany bestefarens stemme over høyttaleren. Det viste seg at familien hadde klart å sette sammen biter av Ronalds tale som ble tatt opp under søsterens bryllup. Det var ikke et tørt øye i rommet, og til og med fotografen sa at hun skalv av alle følelsene.

Ronald klarte å være til stede i barnebarnets bryllup likevel.

Se videoen for å se øyeblikket Brittany innser hva som skjer, og DEL gjerne denne hjertevarme historien med vennene dine på Facebook!