En ung modell med Downs syndrom har blitt valgt som ansikt utad for et kosmetikkmerke.

Så lenge reklame har eksistert, har annonsører forsøkt å levere de mest estetisk tiltalende bildene til folks skjermer og i magasiner. Selvfølgelig er det «estetisk tiltalende» avhengig av landet, samfunnet eller øyet som ser, men det er vanligvis et uoppnåelig ideal som kan få unge jenter og gutter til å streve etter denne typen «perfeksjon».

Nå er det en bevegelse for å øke synligheten til noen andre typer kropper og ansikter i media. Dette innebærer å inkludere flere personer av farge, personer av forskjellige størrelser, og folk som kanskje har vært skjult i det offentlige øyet for bare noen få år siden.

Personer med Downs syndrom fortjener synlighet også! De burde føle seg vakre og verdsatte! Og det har denne kosmetikkbedriften skjønt.

Dette er grunnen til at Benefit Cosmetics har latt en 20 år gammel modell kalt Grant bli merkevarens ansikt utad!

Kate Grant ble valgt som modell for deres Roller Liner Eyeliner i deres sosiale medier-kampanjer etter at toppsjefene så en video av henne.

     «Hennes fantastiske energi var så smittsom, og vi ble fengslet av hennes utrolige livsstil og vilje,» sa Benefit Cosmetics i en uttalelse. «Hun legemliggjør alt vi står for som et merke, så vi visste at vi måtte finne en måte å jobbe med henne.»

Grant har tidligere vunnet 2018 Teen Ultimate Beauty of the Worlds eventyr, og streber etter å bli den første modellen i Irland til å få Downs syndrom. Hun lar ikke hennes DNA komme i veien for drømmene sine!

Selskapet la til at annonsene vil vise folk «at skjønnhets- og sminkebilder kan helt fungere for folk fra alle samfunnslag.»

Kate var fra seg av begeistring over muligheten. «Denne uken har vært fantastisk,» skrev hun på Instagram. Og responsen på kampanjen har vært overveldende positiv: «Jeg elsker denne modellen. Jeg skal prøve den nye lineren. Takk til @benefitcosmeticsuk for å feire all skjønnhet og forskjellighet,» skrev en person på Instagram.

Foreldre med barn med Downs er alle glade:

«Som mor til et barn med Downs syndrom kan du gjette hvor mye det betyr for oss at du har omtalt denne vakre jenta!» «Takk så mye for din fantastiske gest av inklusivitet, håper å se mer av Kate.»

Elsker du ikke bare Kates entusiasme og kjærlighet til livet? Hun inspirerer oss alle. Vennligst del hvis du tenker at mer markedsføring bør inneholde mennesker fra alle steder i livet.

Loading...