Denne lille tassen får seg en makeover… Men hvordan han så ut bare øyeblikk før? Utrolig.

Hunden Charlie ble reddet fra en tragisk skjebne og tatt inn på et krisesenter. Hans historie er en fantastisk påminnelse om hvor viktig det er å ivareta kjæledyrene våre.

Charlie ble funnet på i veikanten i Los Angeles gater. Redningsmannen tok ham med til et krisesenter for hjemløse dyr. Dessverre var dette et senter som avlivet alle dyr som ikke fikk et fosterhjem innen kort tid og dersom ikke Charlie fikk en ny familie fortere enn svint? Vel… da ble sprøyten satt. Hunder som Charlie var ikke forventet å leve mer enn en uke; han var dekket av skitt, gjørme og kvister som hadde viklet seg inn i pelsen.

Men redningen var nær! Hundefrisøren Hollywood Grooming kom til unnsetning. Den skremte lille valpen fikk livet tilbake. Denne timelapse-videoen viser i hvilken grad omsorg og medfølelse kan hjelpe uheldige hunder som Charlie til å både se og føle seg mye bedre. Hundefrisøren tar seg god tid til å sørge for at hver eneste lille flekk er ren og velstelt. Etter hvert kan du se den nye Charlie, den virkelige Charlie, titte frem under flere lag med møkk.

Denne mirakuløse forandringen var ikke forgjeves. To dager senere fikk Charlie et evigvarende hjem! Se den utrolige forvandlingen med egne øyne nedenfor!

Husk å dele historien med dine venner – og slå et slag for en nye sjanser!