Hun veide 18 kg da hun omsider fikk hjelp med anoreksia. Forvandlingen 7 mnd. senere? Fantastisk.

38-åringen Rachael Farrokh veier 18 kilo. Håret hennes falt av og hun var livredd for at kroppen hennes skulle kollapse. Hun hadde anoreksi, og ingen av legene hun møtte kunne hjelpe henne. Men en video på Youtube skulle forandre alt.

Hun hadde funnet en privat klinikk hvor det var spesialister som kunne hjelpe henne. Men hun hadde ikke råd. Rachaels ektemann hadde sluttet i sin jobb å hjelpe henne døgnet rundt, og klinikken var på den andre siden av landet.

18-1

Som et siste desperat forsøk la hun ut en video på Youtube. I filmen fortalte hun om sin situasjon og ba om økonomisk hjelp for behandling. Responsen var enorm.

Folk over hele verden donert penger. Totalt fikk hun inn over 200.000 dollar og ble først innlagt på en klinikk i California, og senere i Portugal. Nå fikk hun endelig den eksperthjelpen hun trengte.

I tillegg til pengene fikk hun også mange hilsener og lykkeønskninger fra fremmede. Hun ble overveldet av all støtten, og enda mer bestemt på å lykkes. Hun startet en Facebook-side der alle kunne følge hennes kamp.

«Jeg er veldig glad, fordi det som bare var et lite håp for tre måneder siden, har blitt en realitet nå. Jeg fikk klarhet og styrke i sinnet. Mitt mål med tilfriskningen er å skape bevissthet og spre kunnskap til å hjelpe andre som sliter med denne sykdommen», skrev hun på Facebook.

De siste tre månedene har hun gjort store fremskritt. På bildet til høyre under kan du se hvordan hun ser ut i dag.

18-2

Nedenfor kan du se videoen Rachael publiserte i april i år, for å få hjelp.

Lykke til i fremtiden, Rachael!

Loading...