Febrilsk bjeffende hund oppfører seg rart. Eieren følger etter og oppdager noe grusomt.

En forbauset hundeeier fulgte etter da den ellers så rolige hunden hans plutselig løp ut av døren. Hunden stoppet først da den sto foran en grøft, der det lå en naken 3 år gammel pike.

En morgen la en amerikansk hundeeier merke til at hunden hans oppførte seg uvanlig. Gatemiksen Peanut begynte plutselig å bjeffe ukontrollert i hjemmet sitt i Michigan, USA.

Peanut løp opp og ned trappene og gjødde, helt til eieren endelig slapp henne ut. Da løp hun rett ut på et åpent felt bak huset, med eieren sin hakk i hæl, skriver CBS.

Til slutt stoppet Peanut foran en grøft og tittet på eieren. Da fikk han øye på en naken pike som lå sammenkrøllet og skalv av kulde. Eieren pakket jenta inn i skjorta si og skyndte seg hjem med henne.

Her pakket han jenta inn i varme tepper og ringte etter politiet og en ambulanse. Deretter ble hun fraktet til sykehuset og undersøkt, mens politiet lette etter foreldrene hennes.

Det viste seg heldigvis at jenta var uskadd og foreldrene ble også funnet i et hus i nærheten.

– Ytterligere undersøkelser avslørte usikre og uhygieniske levevilkår i boligen. Myndighetene ble kontaktet og jenta og en annen ung kvinne ble til slutt tatt ut fra hjemmet, sier det lokale politiet i en uttalelse.

Eierne var stolte over hunden deres

Eierne hennes var så stolte over Peanuts oppførsel at de bestemte seg for å skrive et brev til Delta Animal Shelter  og fortelle om det som hadde skjedd.

“Kjære internat,

Jeg må dele denne hjerteskjærende historien om hvor flink Peanut har vært! Hun har virkelig vært en velsignelse for familien vår og vi elsker å ha henne her. Som dere vet kommer hun fra en forferdelig bakgrunn og vi er så glade for at vi kunne ta henne med oss hjem og gi henne den familien og kjærligheten hun fortjener.

Jeg tror at hun må ha en sjette sans fra sitt tidligere liv. I dag var Peanut ansvarlig for å redde en tre år gammel pikes liv. Rundt klokka 11 i dag morges begynte Peanut å løpe rundt som en galning i huset vårt.

Hun løp opp og ned trappen, mens hun gjødde og klynket. Så hentet hun mannen min, som var i garasjen og holdt på med prosjektene sine og fikk ham til å forstå at hun ville ut og gå.

Han sa at han kunne høre hvordan hun løp rundt, men kunne ikke forstå hvorfor. Han slapp henne ut og hun løp i full fart rett over feltet bak huset vårt.

Mannen min fulgte etter. Og til sin store overraskelse fant han en naken og skjelvende tre år gammel pike som satt sammenkrøllet til en ball. Han tok henne i armene sine, pakket henne inn i skjorta si og tok henne med seg inn. Han ringte 112 og fortalte hva som hadde skjedd.

Da ambulansen og politiet kom til stedet kunne den lille jenta bare si én ting:  “Vofse”.

Takket være Peanut ble en liten pike reddet i dag. Hun har virkelig vært en velsignelse for oss og nå også for andre.

Ord kan ikke beskrive hvor takknemlige vi er for at vi har Peanut i livet vårt og hvor utrolig hun er. Hun er en del av familien vår nå og lever takket være vidunderlige personer på internatet.

Peanut er virkelig en sann helt som reddet den lille jenta. Ikke glem å dele denne historien med vennene dine på Facebook slik at vi kan hylle hennes heltemodige innsats!

Loading...