Mamma forventet normale tvillinger, men se nøye på hendene deres… Ufattelig.

En mor fra Australia, som heter Anthea, delte nylig en utrolig video av mirakeltvillingene, Kristian og Kristiana. Sønnen og datteren ble født for tidlig, bare 29 uker gamle og med en vekt på under 1000 gram hver.

Da de lå der, tett inn til fars bryst, kunne ikke de to små babyene slutte å holde hender. De var limt sammen fra starten av. På bare et par dager spredte klippet seg på Facebook, med over to millioner visninger.

”Vi innser at det kan være en smule urovekkende å se tvillingene våre med slanger festet til hodet, men de er jo prematur-babyer, så det er helt forståelig og normalt,” skriver Anthea. ”Jeg deler bildet og videoen av den enkle grunn at det gir håp til alle foreldre der ute. Jeg googlet som en gal på jakt etter håp da vi ble fortalt at det muligens kom til å bli prematur fødsel. Som mamma ville jeg elsket å se denne typen positivitet når jeg sto midt oppi det selv. Alle foreldre som står ovenfor dette skal trøste seg med å få vite at i dag er alt mulig og barna dine vil få det helt fint!!!”

Anthea sier at tvillingene slutter ikke bare å holde hender, men at Kristian liker å legge sin hånd over Kristiana sin – han spiller allerede rollen som overbeskyttende bror.

Anthea sine mirakeltvillinger, Kristian og Kristiana, ble født premature i uke 29. Disse dyrebare englene insisterte på å holde hender til en hver tid.

holder-hender1

Hver dag vokser babyene seg større og sterkere. I mellomtiden har en video av Kristian og Kristiana som niholder på hverandre, spredt seg på internett.

holder-hender2

Som du åpenbart kan se, så gjør de ikke annet enn å holde hender!!” skriver Anthea på Facebook. Se videoen av de to små nedenunder… Dette er utrolig søtt!

holder-hender3

Del denne videoen med dine venner – kanskje andre ventende som har fått samme beskjed kan spare seg for en hel del bekymring!


Loading...