Mann gjenforenes med løver syv år etter at han reddet dem – se det rørende øyeblikket.

Mennesker og dyr kan dele de sterkeste vennskapene, men likevel er det vanskelig for vår art å komme nær de tøffeste villdyrene. Likevel klarte denne mannen det. Takket være kjærligheten han har for løvene, klarte han å bli en del av flokken. Han fikk kallenavnet «Løvehviskeren».

kevin1

Nesten hele livet har Kevin Richardson levd nær disse majestetiske skapningene, i sitt forsøk på å bedre forstå og bevare arten. Han pleide å leve blant løvene, for å lære deres vaner og for å forstå hvor uforutsigbare de kan være.

For noen år siden, mens han var en del av Lion Park-teamet i Sør-Afrika, opplevde Kevin en situasjon som viste ham hvor tøft livet i villmarken kan være. En løvinne avviste sine to nyfødte unger. Kevin, som var vitne til scenen, bestemte seg for å gripe inn og hjelpe de hjelpeløse ungene.


kevin amy gjensyn

Kevin tok de to løveungene med seg til et reservat ikke langt fra Johannesburg, der de fikk all den hjelp og omsorg de trengte. Han ga de to lille løveungene navnene Meg og Amy, og i løpet av årene vokste de opp til å bli to fryktløse rovdyr.

Kevin – som faktisk grunnla reservatet – er sikker på at «gjennom utdanning, opplysningsarbeid og finansiering» kan dyrelivet bli reddet. «Vårt oppdrag er å øke bevisstheten om den raske tilbakegangen av store rovdyr i Afrika på grunn av tap av habitat, konflikter mellom mennesker og rovdyr eller smugling.»

Tiden har bevist at alt dette er mulig, og det er ingen bedre bevis enn de to løveungene Kevin reddet for over syv år siden, og som nå er fullvoksne!


kevin2

Etter alle disse årene bestemte Kevin seg for å besøke løvinnen han reddet. Han var ganske nervøs fordi han ikke var sikker på om de ville huske ham. Men han tok feil. Det viser seg at et vilt dyr aldri glemmer et vennlig hjerte, og det gjorde verken Meg eller Amy. Kevin filmet den følelsesladde gjenforeningen med et GoPro-kamera, og resultatet er intet mindre enn sensasjonelt.

Du kan se øyeblikket her:Det er unødvendig å si at Kevin og de to løvinnene deler et utrolig sterkt bånd, bygd på kjærlighet og respekt. «Amy og Meg er på en måte mine sjelevenner. Det er litt som mennesker, du kan møte veldig mange mennesker i livet ditt,» sa Løvehviskeren. «Men det er veldig få som du knytter deg helhjertet til.»
kevin3
For Kevin er det ingen større belønning enn å se disse majestetiske feline-skapningene lykkelige! «Å se løvene gjøre det løver gjør, var oppildnende for meg. Det fikk meg til å innse at det var en annen måte å jobbe med disse rovdyrene i fangenskap på. Amy, Meg og jeg har en historie som går tilbake til da de ble født,» sa han.