På 80-tallet var han en legende. Nå donerer stiftelsen hans $500.000 til DETTE formålet.

Akkurat idet du trodde at Jon Bon Jovi ikke kunne bli en mer fantastisk person, gjør han noe som garantert vil gi deg et smil i fleisen.

Ifølge rapporter har stiftelsen hans, JBJ Soul Foundation, donert $500.000 (tilsvarende nesten 5 millioner kroner) til å bygge nye leiligheter til hjemløse veteraner i Washington DC-området.

Da han nylig var med i CNN-programmet «The Lead With Jack Tapper» la Bon Jovi stor vekt på utfordringen til veteraner, som ofte blir etterlatt alene med post-traumatisk stress som følge av deres tjenester.

«Livet du trodde du skulle ha kommer til å bli annerledes, og noen ganger trenger folk den ekstra hjelpen,» forklarte han.

Washington DC-komplekset har vært i gang i et tiår. JBJ Soul Foundation hadde også hjelp fra non-profit «Help USA», hvis mål det er å takle spørsmålet om hjemløshet i USA.

Anlegget vil ikke bare gi veteraner rimelige boliger, men vil også tilby en rekke programmer som tar sikte på å få dem på beina igjen.

Fantastisk, Jon Bon Jovi! Det varmer hjertene våre å se mennesker med virkelig innflytelse gjøre ting for veteranene som fortjener dem!

Del denne positive saken med dine venner og familiemedlemmer.