Truet baby-delfin dør etter at turister drar den ut av havet for å ta selfies.

Sosiale medier har uten tvil forbedret milliarder av menneskers liv. Når det er sagt, er det også ansvarlig for endringer i samfunnet som ikke akkurat er velkomne.

Det ene er det faktum at visse mennesker nå føler et overveldende behov for å gjøre latterlige ting for å underholde andre på nettet. Selvfølgelig, noen ganger er de ufarlige ting, ting som bare påvirker personen som utfører stuntet. Andre ganger er liv utsatt for fare, og det er her vi må trekke streken.

Tilbake i 2016, på strandhotellet Santa Teresita i Buenos Aires, Argentina, ble en baby-delfin drept av turister fordi de prøvde å «lage minner».

stakkars delfin

Den franciskanske delfinen, som hadde blitt båret for nær kysten ved tidevannet, ble trukket fra havet og ført rundt av turister slik at de kunne ta bilder. Etter at de hadde tatt bildene sine, ble det sagt at de deretter lot delfinen ligge på sanden.

Et vitne sa til C5N: “De lot ham dø. Han var ung og kom til land. De kunne ha ført ham tilbake til vannet – faktisk pustet han. Men alle begynte å ta bilder og ta på ham. De sa at han allerede var død.”

En viral video ble senere lastet opp, som viser mengden av mennesker som løftet og dro babyen som om det var et leketøy. Franciskanske delfiner, som med mange av artene, kan ikke overleve over vann så lenge. Verre er det at kilder sier at de er sårbare for utryddelse.

A ta et dyr ut av omgivelsene bare for at du kan få et bilde vil ALDRI være i orden.

Del denne artikkelen for å øke bevisstheten og hjelpe oss med å levere en viktig melding.