Kvinne adopterer en seniorhund – bare for å få sitt livs sjokk når hun innser hvem hunden er.

Nicole Grimes vil aldri glemme følelsen over å bli separert fra sin beste venn i hele verden.

gjenforent hund

For åtte år siden måtte hennes kjære hund, Chloe Bear, leveres til en dyrebeskyttelsen. Nicole var da 14 år og hadde hatt Chloe i fire år, men faren hennes kunne ikke ha Chloe med seg på jobben lenger. Nicole har tenkt på Chloe ofte siden den gang, men har aldri klart å finne henne igjen.

For kort tid siden så Nicole et innlegg på Facebook om en eldre hund som het Chloe, og hun bestemte seg for å ta henne med hjem til henne, mannen hennes og deres fire måneder gamle datter. Da Chloe møtte Nicole, begynte hun å slikke henne i ansiktet på en veldig velkjent måte, og gjorde ting som minnet Nicole om barndomshunden hennes.

Etter en tur til veterinæren ble Nicoles i overkant håpefulle mistanke bekreftet: Chloe var faktisk hunden hennes som hun hadde vært uten og savnet så inderlig i alle disse årene. Det viste seg at Chloe hadde blitt adoptert av et eldre par etter at hun ble levert til dyrebeskyttelsen, men at hun senere ble adoptert av en annen familie som ikke kunne ta vare på henne.

Nå vil Chloe aldri måtte bekymre seg for å forlate Nicole igjen, og de to kan endelig være sammen igjen etter å ha vært atskilt i åtte år.

Del gjerne denne fantastiske gladsaken med dine venner.