Han finner sin utslitte kone som sover med babyen deres, men han vet NØYAKTIG hva hun skjuler…

Bobbys kone er sykepleier som dedikerer seg selv hver dag for å ta vare på andres liv. Hun jobber spesielt med slagpasienter. Selv om hun aldri syter eller klager, vet Bobby at hun innerst inne er utslitt og overarbeidet.

Nylig postet Bobby et bilde av kona som tok en lur sammen med ungen deres. Det inspirerte ham til å skrive et brev på Facebook i dedikasjon til sin hardtarbeidende heltinne.

Gang på gang hører vi om kvinner som føler seg under-verdsatt av sine ektefeller. Men sånn er det ikke med Bobby og hans kone.

Dette er innlegget han la ut på Facebook:

Her er innlegget oversatt:

Dette er min kone som tar seg en lur. Om en time kommer hun til å våkne, ta på seg klærne og gjøre seg klar for jobb.

Verktøyene og tilbehøret hun trenger for å utføre sin jobb vil bli samlet og sjekket omhyggelig – hennes hår og sminke blir gjort raskt. Hun vil klage på at hun ser forferdelig ut. Jeg vil være uenig, uttrykke det, og gi henne en kopp kaffe.

Hun vil sitte på sofaen med bena i kryss under seg og prøve å drikke, mens hun glad og fornøyd leker med en liten pjokk som kryper over og under henne.

Hun vil innimellom stirre med et tomt blikk mens vi snakker: Stille stålsetter hun seg for det kommende skiftet. Hun tror jeg ikke legger merke til det.

Hun vil kysse barnet, hun vil kysse meg, og så vil hun gå å ta vare på folk som har den verste dagen i hele sitt liv.

Skader etter bilkrasj, skuddsår, brannsår og skader etter eksplosjoner.

Fagfolk, fattige, pastorer, narkomane og prostituerte – mødre, fedre, sønner, døtre og familier – det spiller ingen rolle hvem du er eller hva som har skjedd med deg. Hun kommer til å ta vare på deg.

Hun kommer hjem 14 timer senere og tar av seg skoene som har gått gjennom blod, svette, og tårer. Hun tar dem av sine verkende føtter og setter dem igjen utenfor døra.

Noen ganger vil hun ikke snakke om det. Noen ganger kan hun ikke vente med å få snakket om det.

Noen ganger ler hun før hun gråter, og noen ganger bare gråter hun – men uavhengig av dette vil hun være tidsnok til neste skift.

Min kone er en sykepleier. Min kone er en helt.

Hvis bare alle ektefeller hadde så mye kjærlighet, stolthet og respekt for sine partnere. Hvis du er enig, del gjerne denne saken med dine venner på Facebook.