4-åring med Downs syndrom utvalgt til å være stjerne i kjent katalog for barn – gratulerer!

Ei nydelig ung jente med Downs syndrom har skapt bølger i USA etter at hun nylig ble plukket ut til å være stjerne i katalogen «American Girl» i USA. Dette er en katalog med leker for barn.

Ivy Kimble var med i oktoberutgaven, og ifølge alle rapporter stjal hun showet i prosessen!

Det har alltid blitt sørget for at «dukkene» i magasinet representerer jenter fra alle livets områder, inkludert de med høreapparat, insulinutstyr, krykker, veiledningshunder og rullestol. Men dette var altså første gang de hadde en med Downs syndrom.

Ikke bare det, men det positive antallet av mangfoldighet stemmer også med modellene deres. 4 år gamle Ivy fra Chicago, var med i oktoberutgaven, som en liten amerikansk jente-dukke som også hadde Downs syndrom. Hun stilte i en rød, glitrende kjole, og smilet i ansiktet sa alt.

Mamma Kirsten Kimble var naturlig nok stolt.

«Jeg har fire jenter, og å ha en av dem i American Girl-katalogen er hver mors drøm,» sa hun til ABC7.

«Det er ikke mye medier som viser barn med Downs syndrom. Så det er veldig bra for henne. Jeg mener, hun er en søt liten jente og hun har Downs syndrom og hun er i katalogen. Vi er stolte.»

Kimble la også til at hun håper at slike inkluderinger i fremtiden vil bli naturlige. Det er flott å se den positive oppmerksomheten Ivy skaper, men bedre at ved å være med i bladet, ble hun akseptert som normalt i utgangspunktet.

”Jeg elsker at disse selskapene prøver å gjøre en bevisst innsats for å fortsette å sette forskjellige barn på trykk. Mitt håp er at det slutter å være en bevisst innsats, og det blir bare naturlig. De blir bare sett overalt.”

Vi kunne ikke vært mer enige, Kirsten! Vi synes datteren din Ivy er vakker akkurat som hun er.

Hvis du er enig, kan du dele denne artikkelen på Facebook for å vise din støtte.

Likte du dette, lik Viral'o'Mania på Facebook:

Loading...