7-åringen kommer hjem – $tinn av gryn. Mor får sjokk når hun sier hvor de kom fra!

Man kan ofte se tiggere på gaten som holder skilt og ber forbipasserende om donasjoner. Mange synes disse menneskene er irriterende og reagerer sint.

Hva ville du gjort hvis den lille datteren din ba om å stå på et gatehjørne med et skilt? Hvis du var foreldrene til denne åtte år gamle jenta, ville du ikke bare tillate henne det, du ville (smått misunnnelig) oppfordret henne til å gjøre det!
jente penger11
Lille Addie ble født med en sjelden sykdom, Larsens syndrom, som er en medfødt misdannelse som rammer knær, hofter og albuer.

Sykdommen rammet noen av Addies ledd. Hun har en klumpfot, og selv om hun kan gå og løpe, kan ikke Addie bøye knærne.
jente penger21
På grunn av sykdommen har den lille jenta måttet gjennomgå flere dyre medisinske behandlinger ved Texas Scottish Rite Hospital. Sykehuset er verdenskjent for sitt høyt kvalifiserte medisinske personale, men også for ikke å avvise pasienter som ikke har råd til å betale for behandling.
jente penger31

Addie visste at behandlingen hun fikk på Scottish Rite var viktig og ønsket å finne en måte å kunne betale tilbake. Det var da Addie bestemte seg for at hun ville ta sjansen. Den bestemte jenta laget et skilt og gikk til gatehjørnet. På skiltet stod «Mitt bursdagsønske er å skaffe $ 8 000 til mitt sykehus, Texas Scottish Rite for Children!»
jente penger41
Jenta samlet de første 8 000 dollarene (66 000 NOK) hun hadde håpet på, men skjebnen hadde mer i vente for Addie. Historien hennes ble lagt merke til av landsomfattende medier! Alt i alt mottok Addie $ 19.000 (158 000 NOK) i donasjoner etter at hun fikk flere intervjuer i media. Historien fikk bare mer og mer oppmerksom etterpå.
jente penger5
Stephanie Brigger, utviklingssjef ved Scottish Rite, mottok en donasjon via brev adressert til Addie. Donasjonen var en sjekk på 50 000 dollar (415 000 NOK). Den anonyme bidragsyteren hadde sett saken i media. Hans donasjon gir mange muligheter for barn på sykehuset fremover.

Addie er veldig glad for at hun var i stand til å hjelpe til. Hun tror at barna der kan være litt lykkeligere og kanskje bli utskrevet fra sykehuset tidligere.

Se innslaget om 7-åringen her: