Han sa ting som skremte moren. Så fant hun et bilde som snudde hele hennes verden opp/ned.

Reinkarnasjon er en vanlig tro i mange østlige religioner, men i vesten er det mindre vanlig å tro at sjelen kan bli gjenfødt i en ny kropp. Ryans mor var ikke en av dem som trodde, men stadig mer oppsiktsvekkende bevis for det motsatte tvang henne til å forandre hele hennes verdensbilde.

Da Ryan først begynte å komme med påstander om et tidligere liv, kunne ikke Cyndi unngå å føle seg skremt. Hun var vokst opp i en baptistkirke, noe som gjorde at hun ikke støtter ideen om gjenfødelse. I tillegg var hun redd for hvordan lokalsamfunnet skulle reagere på hennes 5 år gamle sønns påstander. Hun holdt det til og med hemmelig for sin ektemann. Men så en dag, utløste oppdagelsen av et gammelt fotografi i en bok en kjede av hendelser som forandret alt for henne.

Historier om barn som hevder tidligere liv er ikke helt uvanlig, men dette er den mest bemerkelsesverdige saken jeg noensinne har hørt. Detaljnivået Ryan er i stand til å fortelle om er vanskelig å ignorere eller skylde på at voksne mater ham informasjonen. Definitive bevis på reinkarnasjon vil trolig aldri kunne oppdrives, men Ryans historie er overbevisende og pirrer absolutt stor nysgjerrighet. Kanskje fascinasjonen med reinkarnasjon stammer fra en motvilje mot å gi slipp på våre jordiske liv. Det er absolutt en fin idé å tro at vi kan få en ny sjanse på livet.

Hva synes du om denne historien? Tror du på tanken om tidligere liv? Hvis ja, tror du det er et formål med det? Hvis ikke, hvordan forklarer du historier som dette? Vi elsker å høre dine tanker.

Likte du dette, lik Viral'o'Mania på Facebook:

Loading...