Nyfødte tvillinger tror de er fremdeles i livmoren, deres introduksjon til verden er fantastisk.

De søte tvillingbabyene i denne videoen har nettopp blitt født. Faktisk er de ikke engang klar over at de er ute i verden, men… De tror de er fortsatt i livmoren!

Ved å bruke en spesiell teknikk, legger denne sykepleieren dem i et bad med en myk strøm av vann som kommer fra kranen på ansiktene deres. Den er designet for å forsiktig introdusere babyer til sitt nye miljø.

De nyfødte skremmes ikke av denne prosessen. De hverken gråter eller får panikk, de forblir i en søt klem med hverandre og sakte begynner de å ta sine første åndedrag av luft gjennom sine små munner. De søte babyene begynner veldig sakte å bevege seg rundt og til slutt åpne øynene sine til sine nye omgivelser og til livet. De to er absolutt herlige der de gjesper, holder i hånden, strekker seg og nyter flyten av vann fra kranen.

Det er så sjelden å være i stand til å være vitne til starten på et nytt liv, langt mindre to liv! Denne videoen inneholder et slikt utrolig øyeblikk, og det er virkelig en påminnelse om hvor dyrebart, skjørt og vakkert livet er.

Sjekk ut den fantastiske videoen nedenfor – og DEL disse små babyenes vakre første stunder sammen i dag.

Følg pilene for deleknapp! <3

se under