Mannen hennes var helt frastøtt av datteren de fikk. Denne historien er tåredryppende.

Heath White har alltid vært en perfeksjonist. Han har vært maratonløper, spesialagent for FBI og aldri tatt til takke med noe mindre enn perfekt. Etter å ha fått et stipend til Northwestern State i Louisiana, gikk White videre til jusstudiet. Etter et kort semester ble White akseptert i pilottreningsprogrammet til United States Air Force. Like etter han kom på toppen av sin klasse i det programmet, gikk han ned på kne og fridde til kvinnen av sine drømmer.

Når Heath og hans kone var gravid med sitt andre barn, leverte legene dem noen urovekkende nyheter: Deres datter hadde Downs syndrom. Nyheten var spesielt vanskelig for Heath å svelge. «Min største bekymring var hva folk ville tenke om meg… Hvilken svakhet inni meg som forårsaket det?» Mens Heath var steinhard på å abortere sin ufødte datter, hadde konen hans en annen holdning: «Jeg overveiet det kanskje i en time, men han gjorde det i månedsvis.»

16. mars 2007 ble Paisley White født. Heath fortsatte å slite med å slå seg til ro med hva som hadde skjedd, og i flere måneder stoppet han å løpe, noe som var helt ukarakteristisk av ham. Men én natt, mens han holdt og kilte sin datter, utløste Paisleys smil og latter noe dypt inne Heath. Han innså at han hadde tatt feil hele tiden, og at hans datter var akkurat som alle andre barn. Han lovet å omvende seg for sin egoisme og lukkede sinn. Han ønsket å vise verden hvor mye han brydde seg om og elsket sin datter.

Videoen nedenfor forteller historien om Heath og hans reise til å finne indre fred. For en mann som virket så overfladisk fra starten, har han virkelig kommet langt. Det er en kort dokumentar med en varighet på nærmere 15 minutter – men det er utvilsomt verdt tiden.

Hva synes du om Heaths historie? Del den med dine venner på Facebook og la de komme med sine synspunkter også.