Han kastet nyfødt babydatter utfor klippe. Den sjokkerende grunnen er ikke til å tro.

For de aller fleste foreldre vil det å ønske en ny baby velkommen til verden, være en spesiell og lykkelig anledning. Dessverre er verden vi lever i, en som så ofte kan produsere øyeblikk av uventet grusomhet og uforklarlig galskap. Det bevises i historier som denne.

Denne historien beskriver hendelser fra oktober 2018, hvor en misfornøyd far i Sør-Kina tok sin nyfødte babypike fra Magui Health Center, et sykehus i Guangdong, og forsøkte å drepe henne.

Hennes forbrytelse? Å ikke være født som en gutt.

Ifølge rapporter, ønsket faren, hvis etternavn er Li, å ha en sønn i stedet for en datter, så tok han sin nyfødte jente, plasserte henne i en nylonpose og snek seg ut til en nærliggende skog. Så snart han ankom, kastet han henne utfor en klippe og etterlot henne for å dø.

Det medisinske senteret ringte snart politiet for å rapportere om jentens forsvinning fra deres anlegg, og gjennom deres etterforskning ble det fremkommet bevis som pekte mot Li. Under spørsmålsrundene innrømmet han at han hadde dumpet datteren sin i posen i et forsøk på å kvitte seg med henne.

Politiet var raskt på stedet, og klatret sakte nedover klippen for å søke etter en baby som etter all formodning skulle blitt drept av kastet og fallet. Da de kom lenger ned, hørte de lyder som virkelig sjokkerte dem: Det var lyden av en baby som gråt for hjelp.

På en eller annen måte hadde den lille jenta landet blant tregrener og dermed hadde fallet hennes blitt polstret – hun fikk rett og slett en myk landing. Redningsmenn fant henne 100 meter under klippens kant, blant grenene, men i det minste trygg.

nyfodt

Ved et rent mirakel hadde hun ikke opplevd noen store skader, og ble returnert til sykehuset i Guangdong. Når de var helt klare, kom hun tilbake til moren sin, og er nå trygg, lydig og sunn.

Lis handlinger har absolutt ingen plass i denne verden. Hva slags far kan gjøre dette mot sin egen baby?

Del denne artikkelen hvis du ønsker å sende bønner til denne sanne fighteren av en liten jente!