Mann tilbringer 7 rastløse netter i dyrehjem for å hjelpe hund som har vært der 400 dager

Hvis syv dager med å bo i en bråkete hundegård virker som mye, forestill deg å være der i 400 dager.

Så lenge bodde en liten terrierblanding ved navn Queen inne i Great Plains SPCA i Merriam, Kansas.

Da Queen var 3 år gammel og akkurat så søt som mulig, hadde hun fortsatt på en eller annen måte blitt oversett gang på gang i løpet av de lange månedene i krisesenteret. En dag i september bestemte dyreaktivisten Scott Poore at nok var nok.

queen1

Facebook


Scott driver en organisasjon kalt «Mission Driven» som oppretter og promoterer pengeinnsamlinger for å hjelpe dyresentre. Da han hørte om hvor deprimert Queen hadde blitt av å bo i krisesenteret så lenge, bestemte han seg for å gjøre det han kunne for å trekke litt oppmerksomhet til den hjemløse valpen.

Etter at han møtte henne, var han enda mer fast bestemt på å hjelpe henne med å finne henne et hjem for evig. Scott sa at Queen er «den mest hengivne og elskelige hunden jeg sannsynligvis noen gang har jobbet med,» og han burde vite hva han snakker om. Han endte opp med å tilbringe mye en-til-en tid med henne etter at han like-så-godt flyttet inn i Queens kennel.

queen2

Facebook

Scott hadde med seg noen eiendeler og sengetøy, som han delte med Queen. Han var fast bestemt på å bo hos henne til hun ble adoptert. Etter syv dager og syv netter fant han henne et for-evig hjem!


«Jeg visste ærlig talt ikke om jeg skulle være der 24 timer eller en måned, men jeg var forberedt på å bli lenge om jeg måtte,» sa han. «Syv netter i et dyrehjem er ganske lang tid må jeg innrømme.»

queen3

Facebook

Som du kan forestille deg, er dyretilfluktsrom ikke et altfor bekvemmelig sted å hvile. Scott innrømmet at han knapt sov i løpet av sine syv netter i kennelen: «Mellom alle dyrene som bjeffet og Queen som hver time, på timen vekket meg med tauleketøyet hennes og ville leke.»

Men alle Scotts vanskeligheter ble belønnet da en far og sønn fra Kansas City-området så et innslag om Queen og hennes nye romkamerat og bestemte seg for å gå opp og adoptere henne.


«Jeg vil bare takke dem for at de åpnet opp hjemmet og hjertene sine for en så utrolig hund som fortjener et langt liv i et kjærlig hjem,» sa han. «Jeg hadde gleden av å møte faren og sønnen, og det kommer til å bli et perfekt hjem for dem og for Queen. Det er en vinn-vinn for begge sider.»

queen4

Facebook

Når det gjelder hvorfor han ikke bare adopterte Queen selv, minnet han folk om at han som dyreadvokat kommer i kontakt med trengende dyr hver eneste dag.

«Jeg kan ikke adoptere alle dyr jeg hjelper, for da vil jeg ha 1000 dyr i huset mitt,» sa Scott.


Når Queen hadde funnet sine folk, gikk denne hundeelskeren videre for å finne det neste dyret som desperat trenger ham.

«Det som hjelper meg å komme gjennom den emosjonelle siden av arbeidet mitt, er at jeg flytter veldig raskt til neste dyr som trenger min hjelp,» forklarte han.

Vi er så takknemlige for folk som Scott, som snakker for de uten stemmer. Å være villig til å ofre din egen komfort for et dyrs lykke er den ultimate gode gjerningen i våre bøker. Takk, Scott!

Se Queen endelig forlate krisesenteret etter 400 lange dager i videoen nedenfor, og DEL denne historien for å spre litt glede.