Skurken angriper ensom pensjonist midt på natten – men det angrer han på umiddelbart.

Ungdommen angriper pensjonisten som går alene midt på natten, men da gir hun ham en leksjon han sent vil glemme!

Noe som er veldig trist å bevitne, er når uoppdradte mennesker oppfører seg dårlig eller ypper seg mot de eldre i samfunnet. De som oftest har hatt det vanskelig med å bygge opp landet – og som fortjener all respekt de kan få.

Men dessverre er det folk som ikke synes å forstå dette, og synes det er morsomt å gå løs på de eldre som ikke kan forsvare seg. Som er akkurat det som skjedde i videoen nedenfor.

Men heldigvis var det ingen gammel tante de yppet seg på – hun her var litt av en kruttønne!

Klippet har fått flere tusen visninger på Youtube, og vi kan godt forstå hvorfor. De er to yngre herrer som sitter i en bil og planlegger å gå løs på den eldre damen som går skrøpelig bortover fortauet – men de vil snart angre veldig bittert.

Den ene fyren bestemmer seg for å slå til og går ut av bilen, mens den andre filmer alt, noe som igjen var veldig flaks!

Mannen sniker seg mot kvinnen og angriper, som kunne ha endt i et veldig forferdelig scenario, men den eldre damen finner seg rett og slett ikke i det.

Når kvinnen får det første slaget, vender hun seg mot ham og da blir det månelyst!

Med hjelp av stokken sin, smeller hun til ungdommen som faller til bakken, og etter det fortsetter hun å denge løs mot ham – han skal ikke komme seg unna.

Etter en rekke slag går pensjonisten i fred og ro videre.

Her har vi virkelig en dame med tæl i, og den unge mannen fikk akkurat som fortjent! Å gå løs på en uskyldig pensjonist er aldri ok, men heldigvis var denne pensjonisten en ekte kruttønne som lærte ham en skikkelig lekse!

Del dette klippet videre hvis du er enig.

Loading...