En valp i nød oppsøkte denne mannen på jobb. Det som utspilte seg knuste hjertet mitt.

Det er aldri for sent å hjelpe en hund i nød. Enten de er nyfødte valper eller den eldste hunden i en kennel, de får det alle bedre med vår hjelp. Men la oss innse det, mesteparten av vår oppmerksomhet går til valpene. Og med god grunn. De er søte, kan ikke passe på seg selv, og vi ønsker å beskytte dem fra den harde verden før noe galt skjer.

Men hva skal vi gjøre med de som ikke blir reddet? De som har bodd der ute i den harde verden, kanskje hele livet? Hvordan kan vi hjelpe dem? Vel, etter å ha lest denne historien om hunden Toothless, har jeg en idé. Og en ny helt…

En mann ved navn Cody og hans kone hadde mistet to babyer på rad gjennom spontanaborter. De gikk gjennom en veldig tøff periode og følte et konstant tomrom som ikke kunne fylles. En dag ser Cody denne valpen på jobbskiftet på en tregulvfabrikk. Denne valpen skulle forandre deres liv for alltid.

Her er første gang Cody så valpen. Umiddelbart ønsket han å forlate sin post gi den lille valpen en klem, men han hadde arbeid å få gjort. Men det skulle ikke valpen ha noe av. «Han gikk opp til meg og stirret på meg med sine store øyne. Jeg klappet ham og la umiddelbart merke til at han var dekket av lopper, og ikke var i den beste fysiske formen.»
toothless (1)
«Jeg ga ham noe kylling-fast food fordi han var så tynn at jeg kunne kjenne beina hans. Jeg tok også disse bildene for å sende til min kone for å spørre om tillatelse til å ta ham med hjem. Hun trengte ikke mye overbevisning!»
toothless (2)
Cody hadde trodd han trengte å ivareta valpen, men det lille nurket sovnet på fabrikkgulvet og ble der hele dagen.
toothless (3)
Da de fikk ham hjem, vasket de ham og fjernet dusinvis av lopper, og brakte ham til veterinæren, hvor hele klinikken falt for ham umiddelbart. Hans imponerende liste over eksisterende tilstander var: 1. Hemmet vekst grunnet underernæring. 2. Katarakt (øyesykdom) og en liten pupill fra slagtraume mot hodet. 3. Sår i magen som forårsaket oppkast. 4. Fire oronasale fistler i munnen forårsaket av tenner som råtnet ut av hodet hans. 5. Fullstendig døv.
toothless (4)
På grunn av størrelsen hans var det vanskelig for veterinærene å fastslå rasen hans, men de landet på Shetland Sheepdog, på en alder mellom 8-12, med en vekt på 3,3 kg.
toothless (5)
«Etter operasjonen av fistlene, et strengt medisinsk regiment, måneder med bortskjemming og en familie som elsket ham så mye som to barn og litt til, var Toothless (et kallenavn fra vår fem år gamle datter på grunn av hennes kjærlighet for How To Train Your Dragon) en feiende flott eldre herremann i fotsporene til Sir Ian McKellen og Christopher Plummer.»
toothless (6)
Etterfulgt av dette, ble «Toothless» behandlet som kongelig og levde det gode livet han fortjente, beskyttet av Cody og hans kone Kasie.
toothless (7)
Han levde ikke lenger i kulden, men kunne iblant nyte den istedet.
toothless (8)
Og kle seg opp…
toothless (9)

toothless (10)

toothless (11)

toothless (12)
Hans favoritt-ting å gjøre var selvfølgelig å ta høneblunder.
toothless (13)
Og han fikk sannelig mange muligheter til det.
toothless (14)
Men all denne tiden hadde Toothless blitt gitt kun tre måneder til et år igjen å leve. Han klarte seg til ett år før han ble for syk til å pryde oss med sin tilstedeværelse nok en dag…
toothless (15)
Til slutt, den 2. juni 2014: «Jeg så den største venn, det mest kjærlige kjæledyr og den mest heroiske fighter jeg noensinne har møtt synke inn i en velfortjent siste lur mens hans mor og jeg holdt ham i labbene.»
toothless (16)

Ifølge vår helt, «Jeg trodde aldri jeg kunne elske et kjæledyr så mye som jeg elsket ham; så mye som vi elsket ham. Alle som møtte ham elsket ham umiddelbart. Hans veterinærer, våre venner, et teater fullt av gjester da han utførte en walk-on rolle i et skuespill. Han var virkelig one of a kind. Vi håper at vi ga ham nok gode minner til å utslette de dårlige som kom før.»

Jeg kunne ikke ha sagt det bedre selv.

Kilde: Imgur.

Denne historien beveget meg dypt. Har et kjæledyr noen gang forandret livet ditt på noen måte?

Del denne rørende, heroiske historien med dine venner nedenfor.