Foreldrene forlot henne da hun ble født uten bein. 16 år senere får hun sitt livs sjokk.

Jennifer ble født uten bein. På grunn av hennes tilstand forlot foreldrene henne på sykehuset den dagen hun ble født. Heldigvis ble hun adoptert av en kjærlig familie som bare ønsket henne godt, og som hadde et spesielt motto: Man fikk aldri lov å si «jeg kan ikke.»

Mottoet skulle påvirke hele Jennifers liv. Gjennom hele barndommen hadde hun et idol, nemlig den legendariske turneren Dominique Moceanu. Mange hadde sagt at Jennifer aldri ville bli turner, men takket være hennes families positive holdning fikk Jennifer en sjanse til å prøve sporten da hun var 7 år gammel. Og hun ble umiddelbart hektet.

Selv om hun ikke hadde bein ble hun raskt bedre, og i løpet av få år begynte hun å vinne store konkurranser. I mellomtiden begynte Jennifer å tenke på fortiden sin, og spurte sine foreldre ut av nysgjerrighet om de visste noe om hennes biologiske familie. Det var da alt snudde.

Jennifer fikk vite det utenkelige, og vi kunne nesten ikke tro det var sant. Se klippet for å høre hele den fascinerende historien!

Loading...